• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I’ll always recommend DSIM.”- Abhishek Verma

“I’ll always recommend DSIM.”- Abhishek Verma

06/06/2018
meet-abhishek-dsim

DSIM offers highly effective learning environment.

Abhishek Verma, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Abhishek Verma, DSIM’s Ex-trainee and Freelancer. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to learn Digital Marketing.

Q1. Hi! Welcome to DSIM. Please share your education & work details…
Ans. Thank you! I am pursuing my graduation and I did digital marketing training at DSIM.
Post training, I am working as a Freelancer.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. Ans. I always had a curiosity to make money online. So, I decided to learn digital marketing which is trending and essential for any business.
Q3. Why did you choose DSIM for learning digital marketing?
Ans. While searching on the internet, I found DSIM as the best. Also, I heard amazing reviews from DSIM’s Ex-trainees. These facets led me join DSIM.
Q4. How was your learning experience at DSIM?
Ans. It was indeed an amazing experience.
DSIM offers highly effective learning environment. I’ll always recommend DSIM.
Q5. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. What are your future plans?
Ans. I will spend a couple of years in corporate and then, will begin entrepreneur journey.
Q7. Your message to aspirants….
Ans. I just want to say that Digital Marketing is the next big thing and DSIM is the great platform to help you get on the path of digital success.
Q8. DSIM in one simple line…
Ans. “DSIM is the best institute with supportive trainers.”
Thanks, Abhishek! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: