• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I heard best reviews about DSIM.”- Mohd. Danish Saifi

“I heard best reviews about DSIM.”- Mohd. Danish Saifi

16/06/2018
meet-danish-dsim

DSIM is very good. The placements are great.

Mohd. Danish Saifi, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was great experience having Mohd Danish Saifi, DSIM’s Ex-Trainee and online marketing executive at The Football Link (TFL) for conversation. He shared his ideas and reviews on digital marketing and experience at DSIM.

Q1. Hi! Please share your qualification and work details.
Ans. I am Danish Saifi working as an online marketing executive at TFL . I am an Economics graduate from Zakir Hussain College, DU.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. Choosing digital marketing over my core field was a bit challenging, though the interest & challenges all together lured me towards digital marketing.
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. Amongst various options for digital marketing training, I heard best reviews about DSIM. It’s a reputed digital marketing institute in Delhi.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM?
Ans. DSIM is very good. The placements are great. Trainers are supportive and the management is nice.
Q5. How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. 9
Q6. What advantages you see in digital marketing?
Ans. Digital marketing has become the big thing and will continue to be. So, learning digital marketing will definitely have continual opportunities for you.
Q7. Any message for digital marketing fellows.
Ans. “Try to have certified training; it will help you excel in your career.”
Q8. Please say something about DSIM in one line.
Ans. “DSIM is a good choice to do digital marketing training.”
Thank you, Danish. It was great talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: