• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Join DSIM and learn Digital Marketing.”- Adithya Shastry

“Join DSIM and learn Digital Marketing.”- Adithya Shastry

21/06/2018
meet-adithya-dsim

I have started my digital marketing Agency.

Adithya Shastry, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Adithya Shastry, DSIM’s Ex-trainee, Freelance content writer and Founder, DIGITALSHASTRY. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to start a new career and unleash his potential.

Q1. Hi! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you! I am an engineering student. I worked in Technical stream at DRDO- Gas Turbine Research Establishment (GTRE), Bangalore.
After that, I joined DSIM for digital marketing training.
Post training, I am working as a Freelance content writer at DIGITALSHASTRY.
Q2.What made you go for digital marketing training?
Ans. I didn’t prefer technical job of mine. Interested in doing things creative way, I joined DSIM.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I saw several ads of DSIM, exciting me to know more about digital marketing. Then after, I attended demo and found training super exciting.
Q4. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Wonderful!
The classes were interactive. Trainers always ready for help without any time barrier.
It has not only given us the knowledge we needed, the skills we required but also a wonderful platform for start new a career.
Q5. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. What are your future plans?
Ans. I have started my digital marketing Agency ‘DIGITALSHASTRY’.
I am doing freelancing and will continue to achieve something big soon.
Q7. Any Message to aspirants….
Ans. Using digital marketing you can brand yourself as it brings a great impact. Join DSIM and learn Digital Marketing.
Q8. DSIM in one simple line…
Ans. “DSIM is the platform where you learn through experience.”
Thanks, Adithya! It was wonderful talking to you! We wish you a great success.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: