• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I feel blessed to join DSIM”- Kush Rai

“I feel blessed to join DSIM”- Kush Rai

23/06/2018
meet-kush-dsim

DSIM is the best training institute in Delhi.

Kush Rai, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was an enchanting session with Kush Rai, DSIM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DSIM with us.

Q1.  Hi! Please share your qualification and working experience with us.
Ans. Hi, I am Kush Rai. I’ve pursued MBA from IP University, Delhi and am working as a Brand Manager at Roca India.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. I always longed for working towards Branding and digital has been the way. So, Digital Marketing at DSIM!
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. I preferred DSIM because of in-class training. Also, the curriculum DSIM has is brilliant.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM
Ans. It was GREAT. I feel blessed to join DSIM for the training.
Q5. How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. What advantages you see within digital marketing?
Ans. Heaps of benefits you can get! In coming years, everyone will be digitally active and there will be huge demand of digital knowledge and service.
Q7. Any message for digital marketing fellows…
Ans. “Keep yourself updated and learn digital marketing.”
Q8. Please say something about DSIM in one line.
Ans. “At present, DSIM is the best digital marketing training institute in Delhi.”
Thanks, Kush! It was wonderful talking to you! We wish you a great success.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo