• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is for digital lovers.”- Disha Mehrotra

“DSIM is for digital lovers.”- Disha Mehrotra

04/07/2018
​​​​ 

I got this job because of DSIM.

Disha Mehrotra, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Disha Mehrotra, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Logicsoft’. Here, take a walk through her DSIM’s journey and know what experiences have been around.

Q1. Hi Disha! Please share your education and job details…
Ans. I did Diploma in Finance & Accounting and then, digital marketing training at DSIM.
Presently, I am working as an Executive- Digital Marketing at ‘Logicsoft’.
Q2. What made you go for digital marketing?
Ans. Seeking interest in website design, I was driven towards digital marketing. Later on found that the digital interest is prevalent, so learnt it.
I knew that digital marketing was the way forward. So, joined DSIM and learnt a lot.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans.  My brother recommended DSIM.
And, after attending demo, I got confident to join DSIM.
Q4. Disha, did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
I am DSIM placement team helped me thoroughly. I got this job because of DSIM.
Q5. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Great!
Training here has given me knowledge, skills, and confidence to find the way through digital marketing.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. After completing the course in DSIM, how has your Career progressed?
Ans. Currently, I have joined Logicsoft as a Digital Marketing Executive.
I am happy to become a digital marketer.
Q8. What would be your message to future digital marketers?
Ans.  Digital Marketing is your way to success.
At DSIM, classes are based on practical learning, so you learn attentively.
So, learn and get inspired.
Q9. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM is for digital lovers.”
It was really great talking to you Disha. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo