Home > Blog > Blog > “How to get job in Digital Marketing- DSIM will tell you.”- Tarun Gupta

“How to get job in Digital Marketing- DSIM will tell you.”- Tarun Gupta

21/06/2017
tarun-dsim

An interesting conversation with Tarun Gupta, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Saransh Group

Meet Tarun Gupta, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Saransh Group. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to start his career as a Digital Marketer.

Q1. Hi Tarun!  We would request you to share your qualification and job details?
Ans. I am a B.Tech graduate (Computer Science); later on joined DSIM to learn digital marketing.
I am starting my career with the job of Digital Marketing Executive at Saransh Group; brought to me by DSIM’s placement department.
Q2. As you said, you are a B.Tech; yet digital marketing career. What persuaded you towards?
Ans. The year is 2017 and if you wish to build a rewarding career, digital marketing is on the top. The excitement about IT/Software/Engineering was in late 90s and early 20s. Now, it’s digital era.
The wave associated with this industry is so strong that neither I could frisk it, nor you.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. My friends have remained DSIM’s trainees and they all came up with positive feedbacks. There are several promising to deliver the best of the training, though I preferred to go with the name that has witnesses conveying the truth. DSIM was the one; so I joined it.
Q4. How was your journey with DSIM?
Ans. “It’s undoubtedly the best DIGITAL MARKETING course to be part of.”
This training doesn’t take into consideration exceptional educational background or professional experience and brings you at the front of earning huge. I have experienced the same and I’m in love with DSIM.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q6. Where do you see Digital Marketing in India within upcoming years?
Ans. There would be thousands and thousands of people desperately attempting to get jobs in India. You can even find top paying, top work but you have to start early.
Marketing is and would remain as a significant feature of hospitality helping businesses understand their customers well.
Q7. And, what are your future plans?
Ans.  I have just started and want to explore the possibilities within. Professionals working at senior positions receive whooping remuneration and career benefits. I also wish the same.
Q8.What would be your message to students looking forward to become a part of this industry?
Ans. Definitely go for Digital Marketing and DSIM! It will nurture you impeccably, making you accomplished to knob varieties of job responsibilities.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “How to get job in Digital Marketing- DSIM will tell you.”
It was really great talking to you Tarun. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo