Home > Blog > Blog > “If you are getting into digital, you should come to DSIM.”- Sanjay Sagar

“If you are getting into digital, you should come to DSIM.”- Sanjay Sagar

19/07/2017
dsim image

An Interview with Sanjay Sagar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Logicsofts’.

We had an interesting session with Sanjay Sagar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Logicsofts’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to heighten his marketing skills.

Q1. Welcome Sanjay! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Thank you!
I am a BBA Graduate and recently completed my digital marketing training at DSIM. Earlier, I was working as a freelancer with ‘aReputation’, a company into online reputation management. I worked there for almost 2.8 years.
Now, I have joined ‘Logicsofts’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Tell us what made you go for Digital Marketing?
Ans. I have been into freelancing; managing online reputation of my clients. And, I craved more of my indulgence into it. So, learnt digital marketing!
Q3.  Did you find career assistance from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, they helped me clearly.
The team focuses on every trivial detail and works to make you well-placed.
Q4. Why you decided to join DSIM?
Ans. I chose DSIM because of its large reputation in digital space.
Q5.  What are your views on digital marketing as a career?
Ans. Digital marketing roles and pay scales are much bigger than your imagination. And whether you are a well-versed professional or a beginner; it will always make you explore, learn & grow.
Q6. How was your entire journey with DSIM?
Ans. Excellent!
I have found the course of use, particularly a few of the module were newer to me but DSIM taught them interestingly.
Every trainer who taught us was brilliant and open about sharing experiences of working in digital industry.
Now, I am all set to connect the gained learning to my career.
Q7.  How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans.   7 /10
Q8. What are your long term career plans?
Ans. I have started with a bang and wish to explore this industry amazingly.
Q9.  What would you say to a prospect stepping into Digital Industry?
Ans.  “Take your start today. Now, it’s an online world and industries have been waking to the high ROI of digital marketing. So, why to delay?”
Q10. DSIM in one line…
Ans. “If you are getting into digital, you should come to DSIM.”
We wish you a great luck, Sanjay!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo