Home > Blog > Blog > “DSIM has become the major pillar of digital marketing.”- Avneet Singh

“DSIM has become the major pillar of digital marketing.”- Avneet Singh

22/07/2017
avneet-dsim

An Interview with Avneet Singh, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Logicsofts’.

In our conversation, we had Avneet Singh, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Logicsofts. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him know how digital marketing works.

Q1.  Welcome Avneet! What has been your qualification and where are you working currently?
Ans.  Before learning digital marketing at DSIM, I pursued Bachelor’s in Hospitality.
Post training, I have joined Logicsofts as a Digital Marketing Executive.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. Digital Marketing is powerful; perhaps the best way to market yourself to your potential customers and the industry is growing aggressively.
Therefore, I decided to get enrolled into DSIM’s ADMTP curriculum.
Q3.  Why you chose DSIM among several other digital marketing training institutes?
Ans.  I had actually heard a lot about it and DSIM’s repute convinced me to join it.
Q4. Did you find DSIM’s Placement team helpful?
Ans. Yes, definitely!
They work through actions and so, you are always clear with how it’s going to be. They notified me with several job opportunities, streamlined the interviews and finally, the efforts ended up giving me a desired job.
Q5.  Avneet; how was your training experience at DSIM?
Ans. It was wholly superb.
Mastering online marketing is not easy. You need the help of a professional expert and DSIM leaves no stone unturned in meeting your expectations.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. DSIM deserves perfect 10.
Q7.  Your message to young aspirants….
Ans.   Digital Marketing is highly demanding and equally a well-paid job. No matter what field you are in, digital marketing is and would be the true winner.
And, DSIM mirrors this fact fabulously.
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM has become the major pillar of digital marketing.”
Thanks Avneet! It was pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo