Home > Blog > Blog > “DSIM is a platform where you see dreams turning into reality.”- Divyasha Malik

“DSIM is a platform where you see dreams turning into reality.”- Divyasha Malik

29/07/2017
divyansha-dsim

An interesting session with Divyasha Malik, DSIM’s Ex-trainee and Sr. Manager- Digital Marketing at Xapads Media Pvt Ltd.

Today, we had a requited communication with Divyasha Malik, Sr. Manager- Digital Marketing at Xapads Media Pvt Ltd. Read on the interview to know how DSIM did wonders for her career and she became a busy-marketer juggling innumerable tasks at hand.

Q1. Hi Divyasha, welcome here. Let our readers know your education and professional experience.
Ans. Thank you so much! I have been a B. Tech graduate and then, became a digital marketing trainee at DSIM.
I have 4.8 years of experience in Digital Marketing with interest & expertise prone towards SEO, SMO, SEM, SMM and ORM.
Currently, I am working as a Sr. Manager- Digital Marketing at Xapads Media Pvt.Ltd.
Q2. Why did you find interest in Digital Marketing Training?
Ans. I started working as an SEO executive and simply wished to add to several skills as a marketer. That’s why learnt digital marketing.
Q3.  Why you chose DSIM when there were other institutes as well?
Ans. Recommended from my company, I attended a 2-day workshop at DSIM and the way I was taught didn’t leave me skeptical.
And, when I made up the decision to gain a professional certification, DSIM was the first name that crossed my mind.
Q4. We would request you to brief us about the interview procedure?
Ans. There were three rounds:
1st round – Technical- Questions were asked about SEO, PPC, SMO and SMM
2nd round – Technical- Main discussion was around the work done so far and projects handled
3rd round – Technical- Discussed expectations and ability to handle a team
Q5.  Could you please let us know your work responsibilities?
Ans. Working as a Senior Manager (Digital Marketing), my work responsibilities include handling paid campaigns on Facebook, Google, Twitter and LinkedIn for clients and company, handing a team of SEO professionals and creating strategies for effective organic and paid promotions.
Q6. Your learning experience at DSIM; what you have to say?
Ans. DSIM training played a key role in my career. It delivers practical training which helps you to understand any topic better. Trainers are well-informed and resourcefully skilled. To say, it was simply great.
Q7. Did you find DSIM’s training program helped you to get this offer? If yes; what helped you the most?
Ans. Yes. DSIM brought the transformation. The knowledge gained at DSIM made me confident about my skills and it proved to be a huge asset.
Q8. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I’d rate it 8/10.
Q9.  What are your upcoming career strategies?
Ans. It gets summarized in excellence. Digital Marketing is eternal and to consider yourself as a digital marketer, you need to work on each & every platform out of numerous. I also wish to reach to the level where I can proudly say that, “I am a digital marketer.”
Q10. Why is Digital Marketing so important and would be?
Ans. Digital Marketing is the future. Now, we spend more time on smart phones than we do spend on ourselves. And it’s not going to go down. Digital Marketing will keep on growing bigger and so does the Digital Marketer.
Q11.  What would you say referring to beginners in the industry?
Ans.  Do not look for a career here just for the sake of it. Digital marketing is informal and appears fun when you love experimenting. It’s an ever-changing field. Ride on it only if you love Roller Coasters.
Q12. DSIM in one simple sentence…
Ans. “A platform, where you see your dreams turning into reality!”
Thank you so much. Divyasha! It was great talking to you and we wish you load of success ahead.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo