“DSIM’s training is the finest in the industry.”-Avinash Kumar

meet-abhinash-dsim

DSIM has industry experts as trainers.

Avinash Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview

Meet Avinash Kumar, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at ‘Share Samadhan’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to shape his career as a marketer.

Q1. Hi Avinash, we would request you to share your education and career details?
Ans. I pursued B.Com and then after, digital marketing at DSIM.
Before joining DSIM, I was working as a Digital Marketing Executive at ‘BUSY Accounting Software Company’.
At present, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘Share Samadhan’.
Q2. What drove you towards digital marketing?
Ans. My interest and prospects open!
Q3. Why DSIM to learn digital marketing?
Ans. Initially, it was because of DSIM’s reputation as an institute.
Moving through, I found that DSIM has industry experts as trainers and most complete curriculum. So, decided to join it.
Q4. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans. Yes, absolutely!
DSIM’s placement team helped me get placed in a reputed company.
Q5. How was your training experience at DSIM?
Ans. Incredible! DSIM’s Training quality is the finest in the industry.
It has most resourceful arrangements you can ask for.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q7. What would be your message to aspirants around?
Ans. Go for digital marketing!
DSIM’s course is worth it; you are nurtured in a way tempting best of the possibilities and employers.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM helps you achieve your marketing dreams.”
It was great talking to you Avinash! We wish you best for your future undertakings.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: