Home > Blog > Blog > “DSIM as a platform gives you great exposure.”- Kevin Nathan

“DSIM as a platform gives you great exposure.”- Kevin Nathan

04/10/2017
meet-kevin-dsim

I chose DSIM because of its reputation and marketing.

Kevin Nathan, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Today, we had a candid discussion with Kevin Nathan, Ecommerce Manager at ‘Sellryt Business Solutions’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to widen his digital knowledge.

Q1. Hi Kevin, please share your education and job details with our readers?
Ans. I pursued MBA in Marketing. After that, I joined DSIM’s course to gain digital marketing skills.
Earlier, I was working with Trustpool-carpool as a Digital Media & Business Manager.
Currently, I am working as an Ecommerce Manager at ‘Sellryt Business Solutions’.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I was in offline retail management and wanted to learn it, online way. So, decided to do digital marketing course at DSIM.
Q3. Why DSIM?
Ans. I chose DSIM because of its reputation and marketing.
DSIM gives you the best learning environment to achieve your objectives.
Q4. How has been your experience at DSIM?
Ans. DSIM’s ADMTP is super interesting. Trainers are determined to support students to become a marketer.
Q5. Have you been supported by DSIM’s placement team in getting this job?
Ans. Yes!
I am proud to say that I got placed because of DSIM.
The experience has turned out to be far better than what I envisioned.
Q6. What would you give (out of 1-10) when rating DSIM’s training program?
Ans. 8/10
Q7. Your message to young aspirants in the industry…
Ans. Digital marketing is ever-changing and always developing. Don’t be afraid to test something new even before it’s been truly proven.
Q8. DSIM in one sentence…
Ans. “DSIM is a platform that gives you great exposure.”
Thanks Kevin! It was great talking to you, have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo