“I got my job because of DSIM.”- Hubia Tasneem

meet-tasneem-dsim

The Placement team at DSIM is very helpful.

Hubia Tasneem, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Hubia Tasneem, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Social Cloud Venture’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to begin a successful digital career.

Q1. Hi Tasneem! Welcome to DSIM. We would request you to share your education and work details.
Ans. I have done PG diploma in Mass Media. After that, I worked as an Administrator at Mother’s International school and have recently completed my digital marketing training at DSIM.
Post DSIM’s training, I have joined ‘Social Cloud Venture’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Why you chose Digital Marketing?
Ans. I wished to learn digital marketing and make a successful career into it. I always had an interest towards it.
Q3. Why did you choose DSIM to pursue digital marketing training?
Ans. I chose DSIM after researching a lot. I enquired about several other institutes and chose DSIM.
DSIM’s training had it all I was looking for. The selection of modules offered makes this course the best among all.
Q4. Did you find job assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. Yes, I got my job because of DSIM.
They kept on sending me job opportunities mails till the time I got finally placed at ‘Social Cloud Venture’.
The Placement team at DSIM is very helpful.
Q5. How has been the experience of becoming a DSIM’s trainee?
Ans. Wonderful!
I came to know a lot about digital marketing amid training. It has been a helpful journey.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 9/10
Q7. What would be your message to beginners in the industry?
Ans. Never be afraid to ask questions and keep on exploring.
Finding a good mentor is required and DSIM fills in the space absolutely.
Q8. Digital Marketing training at DSIM; in fewer words…
Ans. “DSIM has opened a new horizon for me.”
It was really great talking to you Tasneem. We wish you all the best for your future.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: