Home > Blog > Blog > “DSIM’s training helps you identify career prospects.”-Pramila Rathore

“DSIM’s training helps you identify career prospects.”-Pramila Rathore

27/12/2017
meet-pramila-dsim

DSIM offers a conceptualized course.

Pramila Rathore, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Pramila Rathore, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘E-reputation’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to excel in her digital marketing career.

Q1. Welcome Pramila! Tell us in a nutshell about your education?
Ans. Thank you for having me here! I did my M.Tech and pursued digital marketing training at DSIM.
Currently, I am working as a Digital Marketing Executive at E-reputation.
Q2. Why did you choose Digital Marketing?
Ans. Digital marketing is an upcoming field. And, being enthusiastic about learning new things and willing to take on new challenges, I decided to join DSIM’s course.
Q3. Why did you choose DSIM to learn digital marketing?
Ans. Yes, One of my friends recommended me to join DSIM’s training program.
Q4. Did you find career backing from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, of course!
The best part of joining DSIM’s course was that I was given placement.
Q5. How was your journey with DSIM?
Ans. An amazing experience!
DSIM’s course is a developed career-centric program.
DSIM brings a conceptualized course and embraces practical learning which proves hugely beneficial in your career.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to trainees at DSIM….
Ans. Attend all the classes as you will always be surprised by knowing things which you never thought you would really get to know. It’s a place where individuals struggling to build meaningful marketing careers are meant to be.
Q8. Digital Marketing training at DSIM in fewer words…
Ans. “DSIM’s training helps you identify career prospects.”
Thanks Pramila! It was superb talking to you; have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo