“DSIM Offers Training In A Brilliant Way.”- Tanya Goel

“DSIM offers training in a brilliant way.”- Tanya Goel

By DSIM Team / 22/03/2018

DSIM sets up connection between efforts and rewards.

Tanya Goel, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation we had Tanya Goel, DSIM’s Ex-trainee and Freelancer. Read on the interview to know how DSIM’s training helped her know basics-advances of Digital marketing.

Q1. Welcome Tanya! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I was pursuing MA.
Currently, I am doing freelancing projects.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. Digital Marketing has become a key towards success of any business. And, with an aim to raise my professional value, I learnt it.
Q3.Why you chose DSIM amongst several other digital marketing training institutes?
Ans. I spent a lot of time researching about DSIM and found it had everything I was looking for.
Expert trainers, inclusive curriculum, placement help, industry guidance, and other conveniences to turn you into a successful digital marketer.
Q4. So, how was your learning experience at DSIM?
Ans. It was great.
I am extremely happy that I joined DSIM.
A DSIM admit is your ticket to success.
Q5. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q6. How digital marketing training is helping your career goals?
Ans. DSIM’s training allowed me to take different projects and now, I can focus on my career and study together.
Q7. Your message to young aspirants….
Ans. Learn digital marketing from DSIM. “They offer training in a brilliant way.”
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM sets up connection between efforts and rewards.”
Thanks Tanya! It was pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: