“DSIM is helping digital marketing grow in India.”- Prakhar Jain

meet-prakhar-dsim

Joining DSIM was the idea that changed my life.

Prakhar Jain, DSIM Trainee

click here to read interview

Meet Prakhar Jain, DSIM’s Ex-trainee and a Social Media Strategist at Colors Digital. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to grow better professionally & personally in every sphere of life.

Q1. Hi Prakhar Jain, let us know your educational and professional details in brief?
Ans. I am a graduate in Mass Communication. Earlier, I worked as a Freelancer.
After digital marketing training  at DSIM, currently, I am working as a Social Media Strategist at Colors Digital.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I have seen growth in digital marketing. And if you want to get updated with the world, you have to update yourself first. So, I decided to join digital marketing course.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I was surfing the internet for options and somehow triggered a follow-up call from DSIM. Prior to starting training, I did my research, and it answered all my needs.
Q4. Did you find DSIM’s Placement Dept. helped you in hob placement?
Ans. DSIM’s placement team works day-in & day-out to place trainees. It brings opportunities fitting trainees’ interests and so, you feel thankful.
Q5. Where do you see digital marketing within the coming years?
Ans. Digital Marketing is the new industry buzzword. It is not only the future; it’s a demand of today.
Q6. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Great!
The relationship between trainers and students is very cordial. The knowledge imparted at DSIM goes with the developments in digital world.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q8. Your message to young marketers…
Ans. DSIM is helping digital marketing grow in India. I’ll recommend DSIM for whoever is out there looking for proficiency in digital marketing.
Q9. DSIM in one Line….
Ans. “Joining DSIM was the idea that changed my life.”
Thank you Prakhar! It’s really great talking to you. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: