“DSIM is the best.”- Ayush Gautam

meet-ayush-dsim

I found great reviews for DSIM.

Ayush Gautam, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was a great conversation with a vibrant and young lad, Ayush Gautam, DSIM’s Ex-Trainee and Social Media Marketer at “Bread Jam Productions”. He lets us know how DSIM helped him choosing a digital marketing career.

Q1. Hi Ayush, please share your educational and work details?
Ans. I have pursued BBA from Indraprastha University. I am working as a Social Media Marketing Intern at Bread Jam Productions.
Q2. Why Choose Digital Marketing as a Career Option?
Ans. I chose digital marketing as it has job, freelance and entrepreneurship opportunities.
Q3.Why You Choose DSIM Only?
Ans. I was interested in the course and found great reviews for DSIM. Further, I attended demo class and joined DSIM.
Q4. Did you find DSIM’s Placement Helpful?
Ans. Yes!
DSIM prepared me for career-oriented skills and helped me get this job.
Q5. Please share your experience with DSIM
Ans. My overall journey with DSIM was pleasant. I learnt modules which aren’t taught anywhere. The live-projects proved to be extremely helpful in understanding the practical marketing approaches.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I would give 8 on a scale of 1-10.
Q7. Any message for your digital marketing fellows…
Ans. I would suggest aspirants to join DSIM’s course and benefit from the opportunities. You can be a freelancer or do a job.
Q8. Please tell about DSIM in one line…
Ans. “DSIM is the best.”
It was really great talking to you Ayush. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: