“DSIM is a great institute.”- Aman Sharma

meet-aman-dsim

DSIM offers unparalleled learning.

Aman Sharma, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation we had Aman Sharma, DSIM’s Ex-trainee and an Affiliate Marketer & Businessman. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to grow his business.

Q1. Welcome Aman! Please share your education and work details with our readers.
Ans. I am a graduate. I decided to learn digital marketing to grow my business ( footwear & apparel) and so, joined DSIM.
I also work as an Affiliate Marketer.
Q2. Why digital marketing?
Ans. Digital marketing is becoming part of every business, and I wanted to explore this in greater details.
Q3. What drove you to join DSIM?
Ans. I researched a lot on Internet and also took recommendations of my friends. They suggested DSIM and even on internet, DSIM was there on the top. So, I joined it.
Q4. How was the experience at DSIM?
Ans. Amazing!
DSIM is a great institute for digital marketing training. I enjoyed attending classes there and learnt a lot sitting amongst marketers.
Q5. How digital marketing helped me in your business?
Ans. DSIM’s training has turned me into a marketer and now, I have the necessary entrepreneurship skills.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Your message to digital marketing aspirants…
Ans. Never stop learning! Keep exploring this stream as it is changing every day.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM has an updated curriculum and offers unparalleled learning.”
Thanks Aman! It was a pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: