• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I got strong recommendation for DSIM.”-Akshita Sethi

“I got strong recommendation for DSIM.”-Akshita Sethi

21/07/2018
meet-akshita-dsim

DSIM supports your career growth.

Akshita Sethi, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
In a vibrant and candid conversation with Akshita Sethi, DSIM’s Ex-trainee, she revealed how DSIM helped her get a job at “Ogilvy”.

Q1.  Welcome Akshita! Please share your qualification and working experience with us.
Ans. Hi! I am Akshita Sethi and I did B.Com Hons from Delhi University and currently working at Ogilvy as Associate- Search Engine Marketing.
Q2. Why you choose digital marketing?
Ans. I chose Digital Marketing as it has ability to make your career better.
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. I got strong recommendation for DSIM and found its course best amongst other digital marketing training programs.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM.
Ans. It was great. DSIM supports your career growth within digital makeover.
Q5.How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. I would give 8.
Q6. What advantages you see within digital marketing career?
Ans. There are so many great benefits. It has become a recommended marketing strategy offering a series of opportunities to professionals.
Q7. Any message for digital marketing fellows…..
Ans. “Learn digital marketing, it helps you become resourceful.”
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM helps you get into digital marketing.”
It was really great talking to you Akshita. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo