• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM pushed me to be a skilled marketer.”- Hardik Gulati

“DSIM pushed me to be a skilled marketer.”- Hardik Gulati

25/07/2018
meet-hardik-dsim

DSIM taught everything I could have asked for.

Hardik Gulati, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
An interesting session with Hardik Gulati, DSIM’s Ex-trainee and ‘Executive- Digital marketing’ at ‘Sapient’. Read on the interview to know how he gained the skills to excel in the marketing industry.

Q1.  Hi Hardik! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you! I pursued B.A. from Delhi University & then, digital marketing training at DSIM.
Now, I have joined ‘Sapient’ as an Executive- Digital marketing. Thanks to DSIM!
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. Digital Marketing has a lot to make you learn and so, I joined DSIM.
And, DSIM taught everything I could have asked for.
Q3. Why DSIM, when there are several institutes present around?
Ans. I found DSIM’s curriculum to be impressive. The reviews found made me join DSIM.
Q4. How was your experience at DSIM?
Ans. DSIM has given me an amazing platform. Exposure gained here will help me in long run.
Q5.Where would you place DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q6.After completion of digital marketing training, how has your career progressed?
Ans. After finishing my training, I am working as an Executive- Digital marketing, and I’m putting my digital skills to good use.
Q7. Any message for aspirants…
Ans. “Join DSIM. You will learn by clearing real-life marketing dilemmas.”
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM pushed me to be a skilled marketer.”
“DSIM pushed me to be a skilled marketer.”
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo