• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM does a great job in making you digital ready.”- Vishal Kumar

“DSIM does a great job in making you digital ready.”- Vishal Kumar

02/08/2018
meet-vishal-dsim

DSIM helps you find your abilities.

Vishal Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation Vishal Kumar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Liquidloop’. Read on the complete interview to know what helped him to choose DSIM as the finest digital marketing institute.

Q1. Hi Vishal, please share your qualification and career details.
Ans. I did B.Tech (Computer Science) from NIIT Patna and have recently completed digital marketing training at DSIM. .Inc.
After completion of B.Tech, I had worked at Reliance Communication for 2 Years.
Now, post digital marketing training, I’ve started working as a Digital Marketing Executive at ‘Liquid loop’.
Q2. Great! What truly made you go for Digital Marketing?
Ans. I always wanted to learn digital marketing and excel within. This desire of mine led me join DSIM’s digital marketing course.
Q3. And, why DSIM?
Ans. My cousin, who is working in Danik Jagarn, recommended joining DSIM. He had heard a lot about the institute.
Q4. Did DSIM’s placements dept. help you in getting placed?
Ans. Yes, they did absolutely. DSIM’s placement team offered continuous help and because of them, I got this opportunity.
Q5. How was the journey with DSIM?
Ans. Delightful!
DSIM helps you find your abilities and I experienced the same.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans. To become a digital marketer, JOIN DSIM!
Try to practice as much as possible while studying. You learn exceptionally while practicing through.
Q8. DSIM training in one line…
Ans. “DSIM does a great job in making you digital ready.”
It was really great talking to you Vishal. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo