“I am running my business, based on what I learned at DSIM.”- Ashima Nanda

meet-ashima-dsim

I recommend DSIM to you.

Ashima Nanda, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Ashima Nanda, DSIM’s Ex-trainee and a business owner. Here, take a walk through her DSIM’s journey and know how the training availed here is helping her achieve the business goals.

Q1. Hi Ashima! Please share your education and job details…
Ans. I did Masters in Finance & Accounting and then, digital marketing training at DSIM.
Presently, I am doing my business in apparels and it’s been named as ‘Teddy Apparels’.
Q2. What made you go for digital marketing?
Ans. Digital marketing is becoming part and package of present-day marketing, and I wanted to explore this in larger details.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. One of my friends suggested me to visit DSIM. I found customized curriculum at DSIM and this was the foremost priority for me when joining an institute.
Q4. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Great!
DSIM’s training programs bridges the talent and knowledge gap.
I found DSIM team supportive. Trainers were so knowledgeable that they answered almost every question asked.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q6. After completing the course in DSIM, how has your business progressed?
Ans. I am running my business, based on what I learned at DSIM.
Q7. What would be your message to future digital marketers?
Ans. I recommend DSIM to you. You can join and leverage on the learning for becoming a business owner.
Q8. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM is leading by example in digital marketing.”
It was really great talking to you Ashima. We wish you all the very best for your future.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

2comments

Leave a comment: