“DSIM’s course is brilliant.”- Aman

meet-aman-dsim

After attending demo at DSIM, I decided to join it.

Aman, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
A candid session with Aman, DSIM’s Ex-trainee and Freelance Social Media Marketer. Here, take a walk through his DSIM’s journey and know their experience.

Q1. Hi Aman! Please share your education and job details…
Ans. I have done B.Tech Mechanical Engineering from Guru Govind Singh College, Bokaro, Jharkhand. Currently, I am working as a freelance social media marketer.
Q2. What made you go for digital marketing?
Ans. I have always been passionate towards creativity. And, Digital marketing offers you opportunity to unleash your creative potential.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. After attending demo at DSIM, I decided to join it.
I found it as per my requisite.
Q4. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. It was totally amazing.
I am confident that the skills developed here will give me preferred results.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. What advantages you see in digital marketing?
Ans. Digital marketing is certainly today’s and tomorrow’s thing. Marketing has become easy after the inception of digitalization. Anyone can be marketer and promote his or her business.
Q7. What would be your message to future digital marketers?
Ans. I would suggest everyone to learn digital marketing as it is a great career and offers superior earning.
Q8. DSIM for you in one simple sentence
Ans. “DSIM’s course is brilliant.”
It was really great talking to you Aman. We wish you all the very best for your future.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: