• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is the institute I would always refer.”- Harmeet Kaur Kohli

“DSIM is the institute I would always refer.”- Harmeet Kaur Kohli

18/08/2018
meet-harmet-dsim

You can do job or use the skills for earning at home.

Harmeet Kaur Kohli, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
It was a candid and wonderful conversation with Harmeet Kaur Kohli, DSIM’s Ex-Trainee where she deliberately shared her experience with us.

Q1. Hi Harmeet! Please share your education and job details…
Ans. Hello All! I am Harmeet Kaur Kohli and pursued PGDBM from Symbiosis Institute of Management, Pune. I have several years of experience in HR. Now, I am working as a freelancer (social media marketing).
Q2. What made you go for digital marketing?
Ans. Flexibility and opportunity!
You can do job or use the skills for earning at home. This is the best thing about doing the digital marketing training.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I read positive reviews about DSIM and so, decided to join it.
Q4. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. It was amazing!
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. What advantages you see in digital marketing?
Ans. Digital Marketing offers a wide variety of earning. It gives you additional skills.
Q7. What would be your message to future digital marketers?
Ans. Every future digital marketer should focus, learn and further should use the learning in experiences.
Q8. DSIM for you in one simple sentence
Ans. “DSIM is the institute I would always refer.”
It was really great talking to you Harmeet. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo