• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Thanks to DSIM, I have joined GreenThumbs.”- Akash Anand

“Thanks to DSIM, I have joined GreenThumbs.”- Akash Anand

22/08/2018
meet-akash-dsim

DSIM served well to feed my curiosity.

Akash Anand, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
We had an interesting session with Akash Anand, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘GreenThumbs’. Read on the complete interview to know how DSIM helped kickstart his career.

Q1. Hi Akash! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. I am a BCA graduate and in recent times completed my digital marketing training at DSIM. Currently, I am working at ‘GreenThumbs’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Why did you choose Digital Marketing?
Ans. Digital has changed the way work is done, and I wanted to be a part of that change.
Q3. So, what drove you to pick DSIM to learn digital marketing?
Ans. DSIM’s demo was outstanding; it explained everything about digital marketing.
DSIM has a good course structure and well-designed curriculum to help students enter into the digital world.
Q4. Did you find job assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. Yes, definitely!
They informed me about several openings and finally, helped me to get this job.
Q5. Your journey with DSIM; how has been the experience?
Ans. Digital marketing course has taught me to learn and apply techniques to marketing in practice.
At DSIM, learning experiences are delivered by highly-accomplished trainers. Also, the methodology is easy to understand.
Q6. After completion of the course at DSIM, how has your career progressed?
Ans. Thanks to DSIM, I have joined ‘GreenThumbs’ as a Digital Marketing Executive.
I’ve been handling all the digital marketing activity, integrating my digital specialty.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 7.5/10
Q8. What would be your message to aspirants in the industry?
Ans. I recommend DSIM’s course to aspirants who wish to gain proficiency in digital marketing.
Q9. Digital Marketing training at DSIM; in fewer words…
Ans. “DSIM served well to feed my curiosity.”
It was really great talking to you Akash. We wish you all the best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo