• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM offers detailed information.”- Amit Vishkarma

“DSIM offers detailed information.”- Amit Vishkarma

29/08/2018

I chose DSIM because its course is highly praised.

Amit Vishkarma, DSIM Trainee

click here to read interview

An interesting conversation with Amit Vishkarma, DSIM’s Ex-trainee and Freelancer. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to start his career.

Q1. Hi Amit! We would request you to share your qualification and job details?
Ans. I have done graduation in Arts; later on joined DSIM to learn digital marketing.
Currently, I’m working as a freelancer. Earlier, I joined as a Digital Marketing Executive at Vidza Technologies Pvt. Ltd.
Q2. What inspired you to go for digital marketing training?
Ans. I did not have enough knowledge of the digital field, so to have it decided to go for a professional course.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I chose DSIM because its course is highly praised. The number of trainees and their success stories really appealed to me.
Q4. How was your journey with DSIM?
Ans. Great!
I am happy with the sessions offered. The resources shared really helped me in getting better understanding.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, of course!
I got my first job, all thanks to DSIM.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Your message to students looking forward to become a digital marketer…
Ans. Join DSIM to build your digital skills and keep learning.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM offers detailed information which is easy to understand.”
It was really great talking to you Amit. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo