• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM’s training is helping me run my family business.”- Naman Pathela

“DSIM’s training is helping me run my family business.”- Naman Pathela

05/09/2018
meet-naman-dsim

DSIM teaches you way ahead.

Naman Pathela, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
Today, we had a candid discussion with Naman Pathela, DSIM Ex-Trainee and Businessman. Read on the complete interview to know how DSIM’s training is helping him to run his family business.

Q1. Hi Naman, please share your education and job details.
Ans. I am a B.com graduate from Galgotiya University. After completing my degree, I joined DSIM’s training program to learn marketing skills.
Currently, I am working for my family business. It’s all about clothing range named “Riwaz collection.”
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I knew that certifying my digital skills would keep me ahead in the run. So, I decided to learn it.
Q3. Why DSIM?
Ans. A friend of mine got trained at DSIM and he suggested me to join it. Then, I attended DSIM’s demo class and further, joined it.
Q4. What was the experience of getting digitally trained at DSIM?
Ans. Brilliant!
I felt at ease and enjoyed the entire learning procedure. DSIM teaches you way ahead.
Q5. Did this course help you become a digital marketer?
Ans. Yes, definitely!
DSIM is the best Place to learn digital marketing. It gives you knowledge, certification, job assistance and marketers as batch mates.
Q6. What would you give (out of 1-10) when rating DSIM’s training program?
Ans. 8.5/10
Q7. Is there anything you would like to share with the aspirants?
Ans. Join DSIM! Learn to apply and keep on following trends.
Q8. DSIM in one sentence…
Ans. “DSIM’s training is helping me run my family business.”
Thanks Naman! It was great talking to you, have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo