“I knew some ex trainees at DSIM who recommended it.”- Dipendu Mondal

meet-dipendu-dsim

DSIM helps you learn in a unique way.

Dipendu Mondal, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation, we had Dipendu Mondal, DSIM’s Ex-trainee. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him know how digital marketing works.

Q1. Welcome Dipendu! What has been your qualification and where are you working currently?
Ans. I am pursuing M.Com (distance) and I did digital marketing course from DSIM.
Currently, I am working in Indian Airlines.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. Great career scope is one of the main reasons why I chose digital marketing.
Q3. Why you chose DSIM?
Ans. I knew some ex trainees at DSIM who recommended it. So, I joined DSIM.
Q4.So, how was your training experience at DSIM?
Ans. It was good!
The curriculum covered all important digital marketing info and it helped me improve my professional presence.
Q5. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q6. What are your future plans?
Ans. I want to grow big in the digital field.
Q7. Your message to young aspirants….
Ans. Just make sure to learn with practicality. Be consistent and build your network!
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM helps you learn in a unique way.”
Thanks Dipendu! It was a pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: