• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Found DSIM as the best.”- Sarbjeet Kaur

“Found DSIM as the best.”- Sarbjeet Kaur

19/09/2018
meet-sarbjeet-dsim

DSIM offer up-to-date knowledge.

Sarbjeet Kaur, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
A candid session with Sarbjeet Kaur, DSIM’s Ex-trainee and SEO Executive at ‘New Vision Digital’. Here, take a walk through her DSIM’s journey and know what experiences have been around.

Q1. Hi Sarbjeet! Please share your education and job details…
Ans. I have done B.com and then, digital marketing training at DSIM.
Presently, I am working as an SEO Executive at ‘New Vision Digital’.
Q2. What made you go for digital marketing?
Ans. Digital marketing is an interesting field. I truly believed digital was the way to go and decided to learn it.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I searched on the internet and found DSIM as the best. So, joined it.
Q4. Sarbjeet, did you find DSIM’s placement team helpful?
Ans. Yes, definitely!
I got a job as DSIM’s placement team helped me to get it.
Q5. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Great!
DSIM’s course is worth joining.
In recent time, I got to know about DSIM’s Masters Course, syllabus seems interesting and I have planned to join its updated course too.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I would definitely give 9/10 to DSIM’s training.
Q7. What would be your message to aspiring digital marketers?
Ans. DSIM is the best place to start your journey in digital marketing.
Q8. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM offer up-to-date knowledge.”
It was really great talking to you Sarbjeet. We wish you best for the future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo