“DSIM made me enter the digital world.”- Chaitanya Chawla

meet-chaitnya-dsim

All the reviews found online said DSIM as the best.

Chaitanya Chawla, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
An interesting conversation with Chaitanya Chawla, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Galbatross’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to follow his digital dream.

Q1. Hi Chaitanya! We would request you to share your qualification and job details.
Ans. I am pursuing BA from Delhi University and completed digital marketing course from DSIM.
Currently, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘Galbatross’.
Q2. What inspired you to go for digital marketing training?
Ans. I decided to learn Digital marketing as it helps you become incredibly resourceful.
And, DSIM proved to be the best place.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. One of my friends suggested me to join DSIM. And, all the reviews found online said DSIM as the best.
Q4. How was your journey with DSIM?
Ans. Great!
It was a good experience with DSIM. I am extremely happy.
The professionals at DSIM were supportive. Trainers were super helpful.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, of course!
DSIM made me enter the digital world.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to students looking forward to become a digital marketer…
Ans. Go for it!
Make sure you start early. Be organized, and learn as much as you can through real-life experiences.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM is a trusted name to learn digital marketing.”
It was really great talking to you Chaitanya. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: