• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I would give DSIM 9/10, based on my training experience.”- Vandita Choudhary

“I would give DSIM 9/10, based on my training experience.”- Vandita Choudhary

06/10/2018
vandita-dsim-dsim

My overall experience with DSIM was great.

Vandita Choudhary, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
Meet Vandita Choudhary, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Lexcis Solutions Pvt. Ltd. Read on the post to know how DSIM training is helping her to enhance her skills in digital learning with an aim to have a better career.

Q1. Hi Vandita, Welcome to DSIM! Please introduce yourself to our readers.
Ans. I am pursuing B.Tech (Computer Science) and have recently completed, digital marketing training at DSIM.
At present, I am working as a ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Lexcis Solutions Pvt. Ltd.
Q2. Why you entered into Digital Marketing?
Ans. Though, I’ve studied Computer Science, Digital Marketing has always appealed me.
And, I thought this is something I can go ahead for.
Q3. Interesting; why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. One of my friends suggested me about DSIM.
After researched, I found DSIM only has that curriculum covering each module in particular.
Q4. How was your training experience with DSIM?
Ans. My overall experience with DSIM was great.
Learning digital marketing from best trainers was priceless.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I would give DSIM 9/10, based on my training experience.
Q6. So, what are your future plans?
Ans. After getting some experience, I would prefer to start something of my own.
Q7. What would be your message to young aspirants of the industry?
Ans. Join digital marketing course!
And, find a niche in the industry you can excel at.
Q8. DSIM for you?
Ans. “DSIM shows you the right path to achieve your aim.”
Thanks, Vandita! It was great talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo