“Training & Trainers, both are excellent at DSIM.”- Kajal Mehra

meet-kajal-dsim

DSIM always remains on top in searches.

Kajal Mehra, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
In a candid conversation with Kajal Mehra, DSIM’s Ex-trainee and digital marketing executive at KrisuTechKul shared her wonderful experience and thoughts.

Q1. Hi Kajal! Please share your qualification and job details.
Ans. Hi All! I am Kajal Mehra and pursuing B.A from School of Open Learning and currently working as a digital marketing executive at KrisuTechKul, Saket, and New Delhi.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I chose digital marketing for two reasons; curiosity and the never-ending possibilities.
Q3. What made you choose DSIM?
Ans. DSIM always remains on top in searches. I visited DSIM and there gained the confidence to join the course.
Q4. How was your journey with DSIM?
Ans. Overall journey with DSIM was brilliant and I learnt everything thoroughly. I am quite satisfied with the training.
Q5. Did DSIM’s placement department help you get this job?
Ans. Yes, the placement department made me know about this job and eventually I got it without hassles.
Q6. How would you rate DSIM on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Any message to young marketers
Ans. Digital marketing skills make you more accepted within the spheres. So, you should learn it.
Q8. DSIM in One Line….
Ans. “Training & Trainers, both are excellent at DSIM.”
It was really great talking to you Kajal. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: