“DSIM has transformed my career.” -Prateek Bhalla

meet-prateek-dsim

After course completion got a job immediately.

Prateek Bhalla, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
In our candid conversation, we had Prateek Bhalla, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketer at ‘Small World Digital Services Pvt. Ltd.’. Read on the post to know how DSIM helped him to enhance his skills in digital learning to have a better career.

Q1. Hi Prateek, We would request you to share your education and career details precisely?
Ans. I have done B.com and I am currently working as a Digital Marketer at ‘Small World Digital Services Pvt. Ltd.’, post-training at DSIM.
Q2. Why you chose digital marketing training?
Ans. Digital marketing is the way forward and that I have a lot to learn. It has everything I could ask for.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. DSIM has -a wonderful environment, qualified and ever helpful trainer, and excellent curriculum to name a few specialties. So, decided to join it.
Q4. Did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
Today, I got placed by DSIM at ‘Small World Digital Services Pvt. Ltd.’.
Q5. Your experience with DSIM; your insights?
Ans. Great!
I learned the subject in detail and after course completion got a job immediately!!
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. So, what are your future plans?
Ans. I want to become a professional digital marketer.
Q8. What would be your message to young digital marketing aspirants?
Ans. Be Attentive and up-to-date! Listen carefully what your trainer says.
Q9. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM has transformed my career.”
It was really great talking to you Prateek. We wish you all the very best for your future.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

2comments

Leave a comment: