Home > Blog > Blog > “Joined DSIM on my friend’s recommendation.”- Kunal Kumar

“Joined DSIM on my friend’s recommendation.”- Kunal Kumar

08/12/2018
meet-kunal-dsim

Digital marketing offers various opportunities of learning and earning.

Kunal Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a candid conversation with Kunal Kumar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketer. Read on the post to know about his views on digital marketing and DSIM.

Q1. Hi Kunal! Please share your educational and career details.
Ans. Hello all! I am Kunal Kumar and have pursued B.Tech (EE) from Rajiv Gandhi University, Bhopal.
Right now, I’m working as a Digital Marketer at Pantel Technologies.
Q2. Why have you chosen digital marketing as a career?
Ans. Digital marketing offers various opportunities of learning and earning. This made me go for taking this program.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I Joined DSIM on my friend’s recommendation.
Q4. Please share your training experience at DSIM!
Ans. Good!
DSIM gave me an opportunity to enrich my knowledge, to learn and to grow gradually.
Q5. How would you rate DSIM’s training on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q6. Did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. I got placed at a reputed company in Noida, all thanks to DSIM’s placement.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. You should opt for this course. Digital marketing helps you to grow better professionally and personally.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM has everything that can help a student to reach greater heights.”
It was really great talking to you Kunal. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo