Home > Blog > Blog > “DSIM offers practical & industry-focused training.”- Adhyan Makker

“DSIM offers practical & industry-focused training.”- Adhyan Makker

29/12/2018
meet-adhyan-makkar-dsim

Job after 12th is like a dream come true.

Adhyan Makker, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a candid conversation with Adhyan Makker, DSIM’s Ex-trainee and an SEO Executive at ‘Aadi Care India Pvt. Ltd’, he decided to learn digital marketing to create better career opportunities for him.

Q1. Hi Adhyan! We would request you to share your qualification and job details.
Ans. Hello! I am Adhyan Makker and have pursued 12th from PineWoods School, Saharanpur. Right now, I am working as an SEO Executive at Aadi Care India Pvt. Ltd.
Q2. What inspired you to go for digital marketing training?
Ans. I went through all digital marketing aspects, then, I thought it would be good to have digital marketing training.
Q3. Why you chose DSIM only?
Ans. After I completed 12th, I was a little unsure of what direction I wanted to take. That’s where DSIM came in.
Q4. Please share your training experience with DSIM.
Ans. Good!
DSIM is a worthwhile investment. It gives a real-time experience of the digital world.
Their trainers are highly skilled and industry-expert. They are the perfect career gurus.
Q5. How would you rate DSIM on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Any message for aspiring digital marketers?
Ans. Yes, definitely!
DSIM’s placement dept. helped me I got placed in ‘Aadi Care’.
Job after 12th is like a dream come true.
Q7. Any message for aspiring digital marketers?
Ans. Learn digital marketing!
It is the trending industry and can be a good learning and earning resource.
Q8. DSIM for you in one line….
Ans. “DSIM offers practical & industry-focused training.”
It was really great talking to you Adhyan. We wish you best for the future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo