Home > Blog > Blog > “DSIM is known for its reputation.”- KP Prakash

“DSIM is known for its reputation.”- KP Prakash

05/01/2019
meet-kpprakash-dsim

Don’t be late in learning the practical skills.

Kumar Pragyatmaj Prakash, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a candid conversation with Kumar Pragyatmaj Prakash, DSIM’s Ex-trainee and SEO Executive at Catalyst Web Trendz, he shares with us how DSIM helped him in getting a decent job.

Q1. Hi Kumar Pragyatmaj! What is your qualification and where you’re working?
Ans. Hello everyone!
I am Kumar Pragyatmaj Prakash. Before learning digital marketing at DSIM, I did B.Tech in Mechanical Engineering from Abdul Kalam Technical University, Ghaziabad.
Post training, I got placed at ‘Catalyst Web Trendz’ as an ‘SEO Executive’. All because of DSIM!
Q2. Why you chose digital marketing as your career?
Ans. My curiosity!
Also, it’s a domain where you are offered with creativity, imagination and full career benefits. So, I chose digital marketing to shift my career towards advancement.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I chose DSIM because of some factors: its demo class, course curriculum and reputation.
Q4. Please share your training experience at DSIM!
Ans. Great!
My all expectations were truly fulfilled.
Q5. How would you rate DSIM’s training on a scale of 1-10?
Ans. I’d rate it 8/10.
Q6. Did you find career assistance from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, they helped me evidently.
DSIM’s team works to make you well-placed.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. Go for DIGITAL MARKETING!
Don’t be late in learning the practical skills.
Q8. DSIM in one Line…
Ans. “DSIM is known for its reputation in digital space.”
Thanks, Kumar! It was a pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo