Home > Blog > Blog > “DSIM is a perfect place for Digital Marketing.”- Gaurav Srivastava

“DSIM is a perfect place for Digital Marketing.”- Gaurav Srivastava

19/01/2019
meet-gaurav-dsim

I got placed by DSIM immediately after my training.

Gaurav Srivastava, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a candid conversation with Gaurav Srivastava, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Digtial Patang’. Read on the post to know how DSIM’s training helped him to change his domain.

Q1.  Hi! Please share your qualification and working experience with us.
Ans. Hi, I am Gaurav Srivastava and pursued MBA from Chaudhary Charan Singh University (Meerut), and working as a Digital Marketing Executive at ‘Digital Patang’.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. I have around 15 years of work experience in traditional sales. I want to change my domain from traditional marketing to digital marketing. So, I chose it.
Q3. Why you preferred DSIM over other institutes?
Ans. I heard great reviews about DSIM and this is new hope, faith and an opportunity for me.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM.
Ans. Amazing!
DSIM gives comprehensive practical knowledge of digital marketing.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Digital marketing course has been the kickstart to my career as a Digital Marketer. I got placed by DSIM immediately after my training. So, I am very thankful to DSIM.
Q6. How would you like to rate DSIM on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q7. Any message to digital marketing fellows…
Ans. If you’re into digital marketing, practice every possible method. This will help you further in your career.
Q8. Please say something about DSIM in one line…
Ans. “DSIM is a perfect place for Digital Marketing.”
Thanks, Gaurav! It was a pleasure talking to you. We wish you a great success.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo