“DSIM’s training deserves perfect 10.”- Adesh Gupta

meet-adhesh-dsim

DSIM is perfect to start a career in Digital Marketing.

Adesh Gupta, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a candid conversation with Adesh Gupta, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Simply Number’. Read on the post to know how DSIM’s training helped him to excel the knowledge of digital marketing.

Q1.  Hi Adesh! Please share your qualification and work details with us.
Ans. Hi all, I have done 12th from Naveen Bharti, Delhi.
Then, joined DSIM to learn digital marketing and post-training started working as a Digital Marketing Executive at ‘Simply Number’.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. DSIM’s course seemed to provide a solid overview and understanding of digital marketing. This really appealed to me as a student from a non-technical background. So, I join DSIM.
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. I had chosen DSIM after reading the reviews. And, also found it BEST amongst all.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM?
Ans. Great!
DSIM provides a great learning environment as well as expert trainers, who aren’t only knowledgeable but also help to clear doubts.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, definitely!
There was a great amount of support from the DSIM team. They helped me getting placed at ‘Simply Number’.
Q6. How would you like to rate DSIM on a scale of 1-10?
Ans. DSIM’s training deserves perfect 10.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. Learn Digital Marketing from a top-notch institute to get practical and return-driven knowledge.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM is perfect to start a career in Digital Marketing.”
Thanks, Adesh! It was a pleasure talking to you. We wish you great success.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: