Home > Blog > Blog > Thanks to DSIM, I got placed.- Rashmi Rana

Thanks to DSIM, I got placed.- Rashmi Rana

23/02/2019
meet-rashmi-dsim

DSIM is one of the best times in my life.

Rashmi Rana, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation Rashmi Rana, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Blue Ivory Business Solution’. Read on the complete interview to know what helped her to choose DSIM as the best digital marketing institute.

Q1. Hi Rashmi! Please share your qualification and career details.
Ans. Hi All!! I have pursued BBA from J.N.I University, Jodhpur and have recently completed digital marketing training at DSIM.
Now, post digital marketing training, I’ve started working as a Digital Marketing Executive at ‘Blue Ivory Business Solution’.
Q2. Great! What truly made you go for Digital Marketing?
Ans. Digital marketing is one of the booming careers. The market is solely dependent on the internet and businesses are trying every way to make most out of it.
Q3. And, why DSIM?
Ans. One of my friends recommended me to join DSIM. I would really want to thank my friend and Team DSIM.
Q4. Did DSIM’s placements dept. help you in getting placed?
Ans. Yes, absolutely.
DSIM’s placement team offered endless opportunities. And, thanks to DSIM, I got placed.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q6. How was the journey with DSIM?
Ans. Detailed curriculum, excellent, experienced and approachable trainers, supportive team and extensive practical exposure is the asset of DSIM.
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans. I would advise one should learn and make their career as per the industry need.
Q8. DSIM for you in one line.
Ans. “DSIM is one of the best times in my life.”
It was really great talking to you Rashmi. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo