Home > Blog > Blog > “I would give 10/10 to DSIM’s training program.”- Milan Shrivastava

“I would give 10/10 to DSIM’s training program.”- Milan Shrivastava

01/03/2019
meet-milan-dsim

No doubt I made the best choice of my career.

Milan Shrivastava, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Milan Shrivastava, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’ at ‘Essence Global’. Read on the interview to know how he multiplied the expertise to shine in the marketing industry.

Q1. Hi Milan! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you! I pursued an MBA from AICTE Deemed University, Delhi & then, digital marketing training at DSIM.
Now, I have joined ‘Essence Global’ as a ‘Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’. Thanks to DSIM!
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I was looking for a secure job and today’s digital revolution inspired me to go for digital marketing.
I understand that the companies are in sheer need to hire skilled digital marketers.
Q3. Why DSIM, when there are several institutes present around?
Ans. DSIM’s certifications are their USP. And, I searched and found DSIM is the first premier Google Partner Institute that makes them different from others.
I also attended demo class and I would definitely say DSIM is the best.
Q4. How was your experience at DSIM?
Ans. Excellent!
DSIM has provided the platform to explore my abilities and knowledgeable trainers have helped me to explore a lot in the digital marketing domain.
Q5. Where would you place DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. I would give 10/10 to DSIM’s training program.
Q6. Did you find DSIM helpful in bringing job offers?
Ans. Absolutely!
DSIM’s placement department has placed a number of the student into esteemed MNC ‘Essence Global’. I’m thankful for this opportunity laid a platform for me.
Q7. After completion of digital marketing training, how has your career progressed?
Ans. After completing my training, I am working as a ‘Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’, and I’m using my digital knowledge to good practice.
Q8. Your message to young digital marketers!
Ans. Work hard, aim to differentiate yourself from your peers by earning experience in digital marketing.
Q9. DSIM in one line….
Ans.  “No doubt I made the best choice of my career.”
It was really great talking to you Milan. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo