“Because of DSIM, I got placed.”- Ankit Sood

meet-ankitsood-dsim

DSIM is the right place where you can mold your career.

Ankit Sood, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation Ankit Sood, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Poker Launcher’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him with job placements.

Q1. Hi Ankit! Please share your educational and job details.
Ans. I have done MBA from Amity University, Gurgaon. Currently, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘Poker Launcher’.
Q2. What made you go for digital marketing?
Ans. After MBA, I needed to upskill and polish in on my interest in digital marketing. Before I completed my degree, I was a little unsure of what direction I wanted to take. So, I joined DSIM.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. One of my friends recommended me to join DSIM. And, I must say it’s a wise decision.
Q4. Did DSIM’s placements dept. help you in getting placed?
Ans. Yes, of course!
It’s because of their efforts; I got placed at ‘Poker Launcher’.
Q5. How was the journey with DSIM?
Ans. DSIM’s training can empower you with the skills and knowledge you need to take control of your career and maximize your potential.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans. If you want practical digital marketing training, DSIM would be the most righteous place.
Q8. DSIM for you in one line.
Ans. “DSIM is the right place where you can mold your career.”
It was really great talking to you Ankit. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: