“DSIM is the topmost digital marketing institute.”- Sushant Tyagi

Meet-sushant-dsim

DSIM has the most positive reviews.

Sushant Tyagi, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Sushant Tyagi, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’ at ‘Essence Global’. Read on the complete interview to know how DSIM helped kickstart his career.

Q1. Hi Sushant! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. Hello! I am Sushant Tyagi and I have pursued B. Tech (IT) from Maharishi Dayanand University, Rohtak, Haryana & then, digital marketing training at DSIM.
Recently, I have joined ‘Essence Global’ as a ‘Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’.
Q2. Why did you choose Digital Marketing?
Ans. I want to have a secure career. And, I explored on the internet; I found digital marketing not only providing secured job opportunities but also a booming industry.
Q3. So, what drove you to pick DSIM to learn digital marketing?
Ans. I searched for different institutes and read their reviews and I found DSIM has the most positive reviews. So, I joined DSIM.
Q4. Your journey with DSIM; how has been the experience?
Ans. Wonderful!
Not only got proper training from the institute but also placed in a reputed MNC.
Q5. Did you find job assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. Yes, definitely!
DSIM’s placement helped me throughout and finally, I get this job.
Q6. After completion of the course at DSIM, how has your career progressed?
Ans. Thanks to DSIM, I have joined a reputed MNC as a Digital Marketing Executive. Now, I am learning and exploring the digital domain on a bigger scale.
Q7. How would you rate DSIM’s training on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q8. Your message to young digital marketers!
Ans. If you haven’t enrolled yet, don’t waste time anymore.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “DSIM is the topmost digital marketing institute.”
It was really great talking to you Sushant. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: