Home > Blog > Blog > “DSIM is the Best Digital Marketing Institute in Jaipur.”- Vinita Yadav

“DSIM is the Best Digital Marketing Institute in Jaipur.”- Vinita Yadav

23/03/2019
dsim-vinita-trainee

DSIM is the first Premier Google Partner Company.

Vinita Yadav, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Vinita Yadav, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive- Global Activation Hub at ‘Essence Global’. Read on the complete interview to know how DSIM played a role in her learning process.

Q1. Hi! Please share your qualification and work details.
Ans. I am Vinita Yadav working as a ‘Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’ at ‘Essence Global’. I have pursued MBA from Amity University, Jaipur.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. I wanted a different marketing career. I heard digital marketing has a growing market and scope of earning in the future, so I thought about pursuing digital marketing.
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. I chose DSIM after reading the reviews. And, it is also the first Premier Google Partner Company.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM?
Ans. Great!
The trainers educated me a practical and proper digital marketing course.
Q5. How would you rate DSIM’s training on scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q6. Vinita, did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, DSIM’s placement cell helped me throughout getting this job.
Q7. After completing the course in DSIM, how has your Career progressed?
Ans. Thanks to DSIM, now I am working as a Digital Marketer in reputed MNC. It’s like a dream comes true.
Q8. Any message for digital marketing fellows.
Ans. Digital marketing is booming, so making a career in this field would be a great step.
Q9. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM is the best digital marketing institute in Jaipur.”
It was really great talking to you Vinita. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo