Home > Blog > Blog > “If you are looking for a secured future, Join DSIM.”- Krishna Gupta

“If you are looking for a secured future, Join DSIM.”- Krishna Gupta

30/03/2019
meet-dsim-krishna

DSIM has the most positive reviews.

Krishna Gupta, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was an interesting conversation with Krishna Gupta, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Value4Brand. Read on the complete interview to know how DSIM led him to explore and learn the most.

Q1. Hi Krishna, please share your educational and work details?
Ans. I have pursued B.Sc. (Computer Science) from Delhi University. I am working as a Digital Marketing Executive at Value4Brand.
Q2. Why choose Digital Marketing as a career option?
Ans. I was looking for a career with lots of opportunities. And, I found digital marketing is a really wide and flexible industry. So, I choose to pursue digital marketing.
Q3. Why you choose DSIM only?
Ans. DSIM has the most positive reviews among all digital marketing institutes on the internet. So, I joined DSIM.
Q4. Please share your experience with DSIM!!
Ans. Training experience at DSIM was truly amazing and they helped me with the placements and give detailed digital marketing training.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, definitely!
DSIM armed me according to industry demand and helped me get this job.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. Digital marketing is going to expand in the next few years and this why it will commence several opportunities. So, if you are looking for a secured future, Join DSIM.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM trains with valuable digital marketing lessons.”
It was really great talking to you Krishna. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo