Home > Blog > Blog > “I’m grateful to be a part of DSIM.”- Gaurav Kumar

“I’m grateful to be a part of DSIM.”- Gaurav Kumar

06/04/2019
meet-dsim-gaurav

DSIM helped me in my professional career.

Gaurav Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Gaurav Kumar, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Brand Reap Solutions’. Read on the post to know how DSIM training is helping him to boost his skills in digital learning.

Q1. Hi! Welcome to DSIM. Please share your education & work details…
Ans. Thank you! I pursued B.Tech (Civil Engineering) from Punjab Technical University, Punjab and have recently completed, digital marketing training at DSIM.
At present, I am working as a ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Brand Reap Solutions’.
Q2. Why you entered into Digital Marketing?
Ans. Ans. Digital marketing is the hottest and innovative industry with lots of job opportunities. No doubt, I made a lot of research before entering this industry.
Q3. Interesting; why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. While browsing, I saw DSIM is present all over the web, either through reviews or ads. This attracted and convinced me to join DSIM.
Q4. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Amazing!
DSIM offers a great environment to study and learn. I am happy with the content I get at DSIM.
Q5. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
I’m grateful to be a part of DSIM as they provided me with an opportunity to take off my career.
Q7. What would be your message to young aspirants of the industry?
Ans. Learn digital marketing practices and gather as much experience you can.
Q8.DSIM for you?
Ans. “DSIM helped me in my professional career.”
Thanks, Gaurav! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo