Home > Blog > Blog > “To DSIM’s Training, I’ll give 9.5/10.”- Aishwarya Gupta

“To DSIM’s Training, I’ll give 9.5/10.”- Aishwarya Gupta

13/04/2019
meet-aishwarya-dsim

DSIM is the top Institute amongst all.

Aishwarya Gupta, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation, we had Aishwarya Gupta, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’ at ‘Essence Global’. Read on the interview to know how DSIM’s training helped her to make a wise career choice.

Q1. Welcome, Aishwarya! What has been your education and where are you working currently?
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I pursued Post Graduation in Law and I was preparing for CS. Earlier, I was working in Snapdeal as a Sales Person.
Post DSIM’s training, I have joined ‘Essence Global’ as a ‘Digital Marketing Executive- Global Activation Hub’.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. I want to do a short-term course with my study. So, I decided to make a career in this domain.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. One of my friends was a DSIM’s student and he recommended me this training. I browsed and found DSIM is the top Institute amongst all.
Q4. Did you find DSIM’s placement team helping you grab this offer?
Ans. Utterly!
DSIM’s placement team is very supportive. They continuously provide me assistance regarding the placement.
Q5. How has been your experience at DSIM?
Ans. Awesome!
DSIM’s team is very helpful. I found the decision to study at DSIM was my best to upgrade my knowledge and skills.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. To DSIM’s Training, I’ll give 9.5/10
Q7. Your message to young digital marketing aspirants…
Ans. You can go for this short term course and it is a major milestone in this industry.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM has really taken me to the next level in the industry.”
Thanks, Aishwarya! It was a pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo