“Digital Marketing is the best career option.”-Abhishek Jain

meet-abhishek-dsim

DSIM offers a full package for digital marketing.

Abhishek Jain, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Abhishek Jain, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Value4Brand. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to learn digital marketing from industry experts.

Q1. Hi Abhishek, let us know your educational and professional details?
Ans. I am pursuing B.Com from the University of Delhi. After digital marketing training at DSIM, I have joined ‘Value4Brand’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I have always been zealous of Marketing. I saw DSIM’s ad and decided to discover it in detail. And, I found digital marketing is the best career option.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I joined DSIM because of recommendations and online reviews of the institute.
Q4. Did DSIM placement help you take this offer?
Ans. Yes!
DSIM’s Placement helped me secure job position at Value4Brand.
Q5. How was your experience with DSIM?
Ans. Thank you DSIM for being a part of my life and for the wonderful experience!
Q6. Where would you place DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Post training, how has your career progressed?
Ans. I got a job as a Digital Marketing Executive. And, now, every day, I am growing in my career.
Q8. Your message to young digital marketers!
Ans. To get proper knowledge of Digital Marketing you should Join DSIM which is best in the industry.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “DSIM offers a full package for digital marketing.”
Thanks, Abhishek! It was a pleasure talking to you.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: