Home > Blog > Blog > “DSIM is most promising institute amongst all.”- Irfan Ansari

“DSIM is most promising institute amongst all.”- Irfan Ansari

27/04/2019
Meet-irfan-dsim

Digital Marketing is the Best Career Option.

Irfan Ansari, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a candid conversation with Irfan Ansari, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘True Chip Solutions’. Read on the post to know how DSIM’s training helped him to outshine the knowledge of digital marketing.

Q1. Hi Irfan! Please share your qualification and work details with us.
Ans. Hi all, I have done B.com from the University of Delhi. Then, joined DSIM to learn digital marketing and post-training started working as a Digital Marketing Executive at ‘True Chip Solutions’.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. I wanted to have a different career. I found digital marketing is the best career option in current time. So, I joined DSIM.
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. DSIM is most promising institute amongst all. It has most positive reviews and demo session is just perfect.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM?
Ans. I was and still pleased the way DSIM conducted an overall digital marketing course. Not just trainers were good, but also supporting staffs were excellent.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, definitely!
They helped me getting placed at ‘True Chip Solutions’.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. Digital marketing helps you in many ways, so you can learn it from a top-level institute.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM is a professional institute.”
Thanks, Irfan! It was a pleasure talking to you. We wish you great success.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo