Home > Blog > Blog > “I got placed all because of DSIM.”- Anish Takhar

“I got placed all because of DSIM.”- Anish Takhar

04/05/2019
meet-anish-dsim

DSIM believe in the quality of the program.

Anish Takhar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Anish Takhar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at MBA Rendezvous.com. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to choose a good career option.

Q1. Hi Anish! What is your qualification and where you’re working?
Ans. Hi all! I am Anish Takhar and completed B.Tech from Apeejay College of Engineering and I did digital marketing course from DSIM.
Currently, I am working as a Digital Marketing Executive at MBA Rendezvous.com
Q2. Why have you chosen digital marketing?
Ans. Ans. I really wanted to make a good career and I always have interest in marketing. So, chose digital marketing.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. It was an easy decision. I attended DSIM’s demo class. I chose to do it from DSIM because they believe in the quality of the program.
Q4. Please share your training experience at DSIM!
Ans. Great!
I’m glad to be a part of DSIM. It has got everything that can help a student reach greater heights.
Q5. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans. Yes, I got placed all because of DSIM.
The placement cell makes sure that each and every student gets placed in reputed companies.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. The best part of digital marketing is that you don’t need any prior degree, and hence anyone can learn this.
Q8.DSIM in one line…
Ans. “DSIM is helping digital marketing grow across India.”
Thanks, Anish! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo