Home > Blog > Blog > “There is no substitute of DSIM.”- Sourav Chandravanshi

“There is no substitute of DSIM.”- Sourav Chandravanshi

01/06/2019
meet-dsim-sourav

I would give DSIM, a perfect 10.

Sourav Chandravanshi, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Sourav Chandravanshi, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Adwalnut Technologies Pvt. Ltd. Read on the complete interview to know what he has to say about DSIM’s digital marketing course.

Q1. Welcome, Sourav! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Hi, I am Sourav Chandravanshi. I am pursuing B.com from THK Jain College, Kolkata. Recently, I have completed digital marketing training at DSIM.
Currently, I am working as a Digital Marketing Executive at Adwalnut Technologies Pvt. Ltd.
Q2. Tell us, what made you go for Digital Marketing?
Ans. I was looking for an assured career in Kolkata since I knew there is no scope of job and growth in Commerce students in the city. I found digital marketing a suitable career option.
With digitally savvy knowledge, I could apply for a creative and rewarding job as a Digital Marketer.
Q3. Why you decided to join DSIM?
Ans. I chose DSIM’s training program because I wanted a complete overview of the digital marketing field.
Q4. How was your entire journey with DSIM?
Ans. Great!
I feel more confident and more grounded in the digital marketing domain now.
Q5. Did DSIM’s Placement helpful in getting this job?
Ans. Yes!
DSIM make sure you get the best digital marketing training or placement.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I would give DSIM, a perfect 10.
Q7. What would you say to individuals stepping into Digital Industry?
Ans. I would like to say you definitely choose DSIM. The course is structured with everything you’ll need.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “There is no substitute of DSIM.”
It was great talking to you Sourav. We wish you great luck!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo