Home > Blog > Blog > “I would give DSIM’s training 10/10.”- Parikshit Oberoi

“I would give DSIM’s training 10/10.”- Parikshit Oberoi

06/07/2019
parikshit-meet-dsim

Because of DSIM; I got placed at ‘CloudAnalogy Softech’.

Parikshit Oberoi, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation with Parikshit Oberoi, DSIM’s Ex-trainee and Freelancer. Read on the complete interview to know how DSIM helped me in making my career in digital marketing field.

Q1. Hi Parikshit! We would request you to share your qualification and job details?
Ans. I did B.com (H), later on joined DSIM to learn digital marketing.
Earlier, I was working as an ‘SEO Executive’ at CloudAnalogy Softech Pvt Ltd.
Currently, I left that job and started on my own. I am working on blogging and website ‘SEO Web dictionary’.
Q2. What inspired you to go for digital marketing training?
Ans. Digital marketing future is bright.
In India, there are still a lot of companies who have yet to come online and hence the opportunity is immense. The demand for experienced digital marketing expert is huge now.
So, I decided to learn digital marketing from the renowned brand.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I saw DSIM’s Facebook Ads. After that I attended their demo class, it’s very impressive. So, I joined DSIM.
Q4. Please share your training experience with DSIM.
Ans. Fantastic!
DSIM taught me digital marketing from scratch and now I feel more confident to rank and optimize any website regardless of any niche.
I would say it is the best course offering. The competitors of DSIM don’t have that much modules.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, undoubtedly!
It’s because of their support; I got placed at ‘CloudAnalogy Softech’.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I would give DSIM’s training 10/10.
Q7. Your message to students looking forward to become a digital marketer…
Ans. If you are searching for an institute for digital marketing then DSIM would be your first choice. DSIM offered best curriculum that others competitors of DSIM doesn’t have.
Q8. DSIM for you in one line….
Ans. “DSIM is the only option for digital marketing.”
It was really great talking to you Parikshit. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo